QucikLearn

Blog

Daniel Ofman: „Conceptul Core Qualities este extrem de simplu, dar în același timp, atât de profund”
Un interviu cu Daniel Ofman

08 Oct 2020

Daniel, îți mulțumim pentru acest interviu! Suntem foarte bucuroși că veți fi în România în această toamnă și vom avea oportunitatea de a afla mai multe despre Core Qualities și Core Quadrant, chiar de la creatorul său.

John Bax:
"Iubesc oamenii. Îmi place să-i văd fericiți, împliniți și de succes."

30 Sep 2020

Voi începe așa cum a spus Simon Sinek, cu „DE CE?”. Știu că în coaching suntem învățați să nu punem această întrebare, dar De ce? De ce Core Qualities? De ce acum? De ce tu?.

John Bax:
"Poarta-te normal. Si asa, asta e suficient de nebunesc!"

30 Sep 2019

Am abordat cu John tema "calitatilor naturale", care constitutie de altfel si unul dintre seminariile sale intr-o discutie care releva, inca o data, micile detalii ce devin in final acea diferenta care conteaza.

John Bax, program manager QuickLearn:
"Sunt un trainer foarte implicat. Îmi place să provoc oamenii să-și depășească limitele!"

11 Iul 2018

Citiți un interviu de excepție cu program managerul QuickLearn, John Bax, despre profesia de trainer, despre conceptul "quick learn" și despre cel mai nou eveniment "Maratonul workshop-urilor".

John Bax: "CÂTEODATĂ, LUCRURILE EVIDENTE SUNT ATÂT DE EVIDENTE, ÎNCÂT NU SUNT APLICATE"

10 Mar 2019

Ca program manager și trainer, pe parcursul numeroaselor workshop-uri QuickLearn care se concentrează pe dezvoltarea unei anumite abilități, am fost surprins de observația că uneori lucrurile evidente sunt atât de evidente încât nu sunt aplicate.

Despre statut și influențare

29 Oct 2018

Dintre toate subiectele pe care le-am întâlnit pe temele leadership, influență și negociere, cel mai important material nu a venit din partea unui businessman, psiholog sau sociolog, ci din partea unuia dintre profesorii mei de improvizatie, Keith Johnstone.

Ce putem controla de fapt?

11 Oct 2018

"Nu putem controla comportamentul altora, dar putem controla felul în care ne adaptăm comportamentul în funcție de ceilalți!" - Anca Petrescu, psihoterapeut și trainerul workshop-ului ”Răspunde oamenilor dificili"

"Organizațiile trebuie să creeze valoare în fiecare zi"
Interviu de excepție despre schimbare cu John Bax - trainer internațional, speacker și coach

11 Iul 2018

Organizațiile trebuie se concentreze pe crearea de valoare în fiecare zi. Şi nu mă refer aici la creșterea valorii acţiunilor firmei. Mă refer la a face diferenţa care contribuie la diferenţa decisivă. În contextul acestui mediu aflat în continuă schimbare, înseamnă că organizația trebuie să devină şi să rămână competentă în schimbare la fiecare nivel al său. Să devină şi să rămână o companie care se poate schimba la fel de repede ca schimbarea în sine.

Gestionarea schimbărilor

9 Sep 2016

Poate ca suna putin paradoxal, dar una dintre cele mai constante parti ale vietii noastre este schimbarea. Fie ca este vorba de companii mari sau mai mici, private sau pe baza de proiecte, cu bune sau rele, nu putem scapa de schimbare.

Invatarea accelerata

19 Aug 2016

Cu totii invatam nenumarate lucruri de-a lungul vietii noastre. Dar cum se face ca unii oameni au mai mult succes in a invata decat altii? Care sunt factorii care decid ca ceea ce invatam este de succes sau nu? Si... nu am putea oare noi toti sa invatam mai repede si mai bine?

Raspunsul la toate aceste intrebari te va uimi.

Oameni dificili? Să ne mai gandim puțin...

20 Iul 2016

Este dimineață, iar Bucureștiul este foarte aglomerat, ca de obicei la ora asta. Sunt la volan și mă grăbesc spre o întâlnire importantă la ora 09.00. Probabil mai sunt și alții la fel. Cozile de la semafoare sunt mărturie în acest sens. Se face roșu parcă prea repede, cinci-șase semafoare până treci de intersecție. Intersecțiile se blochează din cauza mașinilor care intră pe galben sau chiar pe roșu... Se face și la mine roșu...

Ai experimentat vreo obiectie astazi?

20 Iul 2016

OBIECTIILE. Cel mai probabil nu ne plac, insa cu siguranta ca nu le putem evita. Ele se afla peste tot in jurul nostru. Ele sunt omniprezente, precum aerul pe care il respiram atat in viata noastra personala, cat si in cea profesionala. Ele ne pot ajuta si pot fi constructive, dar in acelasi timp pot fi si distructive si total demotivante. Si totusi trebuie sa ne confruntam cu ele.