QucikLearn

WORKSHOP-URI INHOUSE

Ai consultat calendar-ul workshop-urilor noastre pentru anul acesta? Sau ai participat deja la unul? Să presupunem că ai făcut acest lucru şi consideri că unul sau mai multe workshop-uri QuickLearn sunt atât de importante pentru organizaţia ta încât vrei să trimiţi mai mulți colegi să participe la ele. Atunci o decizie inspirată este organizarea lor inhouse. Pentru grupuri mai mari de 12 participanţi această opțiune este, cu siguranță, mai comodă şi mai convenabilă din perspectiva costurilor!

 

Ce presupune varianta inhouse a unui workshop QuickLearn?

Trainerii noștri se deplasează la compania ta sau la o locație aleasă de tine. Ei vor susține workshop-uri ce au aceleași caracteristici ca workshop-urile deschise:

  • concentrarea pe dezvoltarea unei singure abilități
  • trainerii noștri sunt foarte calificați și au o experiență vastă în domeniu
  • prezentarea de teorii și concepte concise și ușor de înțeles
  • oferirea de numeroase exemple, exerciții și video-uri practice și inspiraționale
  • oferirea de sprijin după încheierea workshop-ului

Diferenţa importantă este că workshop-ul va fi personalizat conform nevoilor tale prin oferirea de exemple, folosind situații reale şi făcând exerciţii care se potrivesc  situaţiei companiei tale! Chiar şi durata şi nivelul de intensitate al workshop-ului pot fi ajustate în funcție de cerințele companiei tale.

 

Care sunt avantajele variantei inhouse a unui workshop QuickLearn?

Un workshop deschis are avantajul de a scoate în evidență schimbul de experienţă cu persoane aflate în alte funcții decât tine şi care lucrează pentru alte companii. Acest fapt generează perspective diferite şi idei noi.

Optând pentru un workshop inhouse economiseşti timpul de deplasare, timpul în care participanții se simt în largul lor unii cu ceilalți este mai mic, iar workshop-ul este mult mai relevant pentru că explică mai bine situaţia reală din fiecare zi de lucru în compania ta. Şi costul per participant este mult mai mic!