QucikLearn

Anca Petrescu


Anca Petrescu, Profile
Nume Anca Petrescu
Nationalitate Romana
Profesie Trainer / Coach / Psihoterapeut

Cu realizarea propriului potential și cu încredere în propriile abilități, oricine poate construi o lume mai bună

Al 14-lea Dalai Lama

Profil

Anca și-a dedicat viața profesională pentru a sprijini oamenii în procesele lor de dezvoltare personală prin intermediul training-ului, coaching-ului, consilierii şi terapiei.

A absolvit facultatea de limbi străine pentru a deveni traducător, apoi și-a orientat cariera spre resurse umane pentru mai bine de 15 ani. În jurul vârstei de 35 ani, s-a reorientat spre domeniul dezvoltării și învățării, specializându-se în psihologie, NLP și studiilor abordărilor sistemice. Stilul său unic de lucru combină abordarea orientată pe obiective, specifică coachingului cu NLP, cu empatia și căldura specifice psihoterapiei. Atunci când lucrezi cu Anca, fie în grup, fie individual, descoperi lucruri noi și afli perspective interesante, toate fiind prezentate într-o formă ludică și plină de umor.

Proiectele recente în care este implicată Anca includ NN, KLARWIN Fluid Perfection și managementul unei echipe de 16 traineri în România, Polonia și Bulgaria și practica de coaching și psihoterapeutică din cabinetul său. Pasiunile ei sunt: călătoriile în zone exotice, pictura și spiritualitatea.