QucikLearn

John Bax despre QuickLearn

John Bax este un trainer, speaker și coach internațional care abordează teme legate de dezvoltare personală, a echipei și organizațională. El este creatorul conceptului QuickLearn şi este totodată manager de program al acestui proiect. Iată ce crede el despre QuickLearn:

QUICKLEARN este un concept care se bazează pe workshop-uri o zi, ce se concentrează pe dezvoltarea unei anumite abilități.  Am văzut pentru prima dată această abordare a workshop-urilor de o zi în Olanda, atunci când am participat foarte frecvent la workshop-uri pe diverse teme de management, organizate de către una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună companie la momentul respectiv. Chiar și acum, compania este una de top în Olanda.

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest concept a fost faptul că, în numai o zi, am primit multe informații utile prezentate de traineri calificaţi și foarte implicați, într-o manieră inspirată şi de impact. La sfârşitul zilei, m-am simţit  plin de energie şi motivat de a încerca şi de a aplica majoritatea cunoştinţelor învățate imediat. Şi am avut acest sentiment la fiecare seminar structurat în acest  format, la care am participat. Un format care a meritat pe deplin investiția!

Şi acum îmi amintesc momentul când conduceam spre acasă după un workshop de o zi  pe care îl susținusem pentru junior coaches despre abilitatea de a pune întrebări, și mi-a venit ideea de a transfera conceptul de seminarii de o zi dedicate unui singur subiect în workshop-uri de o zi care se concentrează pe dezvoltarea unei singure abilități. Şi, de asemenea, îmi amintesc că atunci când am ajuns acasă, mi-am luat un pahar de vin, m-am aşezat la masa din bucătărie, şi m-am gândit la workshop-ul pe care tocmai îl susținusem. Atunci a fost momentul în care am realizat că arta de a pune întrebări nu este doar o abilitate pe care un coach ar trebui s-o dețină, ci și oamenii de vânzări, managerii și specialiștii în diferite domenii. De fapt, orice persoană ar trebui să aibă această abilitate.

În toate simplitatea ei, această realizare a fost ultima piesă lipsă din puzzle, care a dus la activitatea de acum a QuickLearn: de a oferi workshop-uri de o zi axate pe o abilitate specifică şi esenţială pentru oamenii de vânzări, profesionişti şi manageri. Fie că este vorba despre abilitatea de a pune întrebări, de a manageria obiecțiile sau de a-i influenţa pe ceilalți.

Este visul şi provocarea mea ca orice participant la orice workshop QuickLearn să părăsească sala la sfârșitul zilei, având același acelaşi impuls de energie şi motivaţie ca mine să aplice cunoştinţele asimilate începând de a doua zi sau chiar din aceeaşi seară.

Obiectivul lui John este ca QuickLearn să devină cel mai cunoscută companie din România care să se ocupe de susținerea workshop-urilor de o zi, înainte de 2020.