Cum să faci munca mai distractivă!

Locație: București

Ești pregătit?

Citește detaliile mai jos și cumpără din timp bilete la eveniment


QuickLearn Romania (companie gazdă) are plăcerea de a te invita la evenimentul "8 tendințe ale unui mediu de lucru dinamic" prezentat de Corporate Rebels, ce va avea loc pe 30 Octombrie, la București.

Într-un mediu de lucru foarte dinamic, unde angajații tind să își schimbe job-ul mult mai des decât acum 10 ani, subiectul ratei de engagement a angajaților a devenit foarte important pentru orice companie.

Corporate Rebels au câștigat Radar Award în 2019 (premiul pentru cei mai promițători inovatori) pentru activitatea lor din domeniul engagement-ului angajaților. Corporate Rebels petrec jumătate din timpul lor vizitând mari companii inspiraționale și jumătate din timp ținând workshop-uri în toată lumea despre concluziile și descoperirile lor.

Au vizitat peste 100 de companii în toată lumea, printre care: Virgin, Netflix, Spotify, Handelsbanken, Brewdog, U2i, Harvard Business School etc.

Pregătește-te pentru un workshop interactiv, practic și inspirațional despre cum să creezi un mediu de lucru pe care oamenii îl iubesc. Alături de Corporate Rebels vei învăța cum să îmbunătățesti modul de lucru al companiei tale.

Workshop-ul "8 tendințe ale unui mediu de lucru dinamic" va include următoarele subiecte:

  • statusul la nivel mondial al engagement-ului angajaților
  • engagement vs. rezultate cheie de business
  • lista țărilor și organizațiilor vizitate de Corporate Rebels
  • 8 tendințe ale unui mediu de lucru dinamic
  • studii de caz ale companiilor inovatoare și ale practicilor lor
  • transformarea unui mediu de lucru tradițional într-un mediu de lucru dinamic
  • principii de transformare și pașii de parcurs pentru a obține un mediu de lucru dinamic

Așadar, vino să învățăm împreună cum să

facem munca mai distractivă!

Preț

300 EUR

/ persoană (incl. TVA)

Cumpără bilete

Pentru orice alte detalii despre eveniment ne poți contacta oricând pe e-mail contact@quicklearn.ro sau la telefon: +40 723 134 197 sau +40 728 177 247.